Skip to content

Tupeku Oy – täyrellinen kumppani

Yrittäjät Pekka Jaskari ja Tuukka Hellanmaa perustivat Tupekun (Tuukka Pekka kuljettaa) vuonna 2019. Ajatus lähti siitä, kun Pekka oli useita vuosia työskennellyt elektroniikkaliikkeissä ja todennut, että asennusten- ja kuljetusten palveluntuottajien tarjonta oli alueella silloin melko huonolla tasolla. Ideana oli tarjota parempaa kumppanuutta paikallisille liikkeille, sillä sille oli selkeää kysyntää. Tuukka tarttui Pekan tarjoukseen lähteä mukaan yrittäjäksi. Tuukka täydensi kokonaisuutta hyvin hieman erilaisella taustallaan – hän oli työskennellyt pitkään terminaalityöntekijänä.

Kaikki lähti liikkeelle siis kodinkoneiden ja laitteiden asentamisesta. Aluksi onnistui vain pesukoneiden ja kylmälaitteiden asennukset, mutta nopeasti pojat hankkivat koulutuksen, joka mahdollisti myös muun muassa tiskikoneiden asennukset. Hieman myöhemmin repertuaariin saatiin lisättyä myös liedet.

Tänä päivänä yrittäjien lisäksi Tupekulla työskentelee erillinen sähkötyönjohtaja ja kaksi kokoaikaista työntekijää sekä yksi osa-aikainen tekijä. Tavoitteena on jatkaa kasvua fiksusti ja paikallisesti. Tarkoituksena on hankkia enemmän kalustoa ja kasvaa markkinan mukana hallitusti.

Olemme ylpeitä, että olemme saaneet työskennellä yrityksemme nuoresta iästä huolimatta jo pitkään isojen toimijoiden, kuten Powerin, Postin ja Prisman kanssa. Tavoitteenamme on kehittää myös kumppanuustoimintaamme jatkossa – joten jos yrityksesi kaipaa osaavaa ja joustavaa kuljetuskumppani esimerkiksi elektroniikan tai huonekalujen kuljetukseen, niin olehan meihin rohkeasti yhteydessä!